Klantenservice

Is je pakket nog niet bezorgd?

Het is erg druk bij de postbedrijven op dit moment. Hierdoor kan het helaas wat langer duren voordat je pakket geleverd wordt. In de mail heb je een track & trace nummer gekregen. Als het goed is zou je daarmee de status van je bezorging moeten zien. Excuses voor het ongemak, maar wij hebben helaas geen invloed op dit proces.

Info voor klanten

Pillox.com valt onder SixtyNine bv. SixtyNine bv is groothandel en Distributeur van oa Pillox producten. Daarnaast verkopen wij speelgoed, latex lingerie, boudoir en producten voor persoonlijke verzorging in de webshop pillox.com.

Voor vragen, opmerkingen, suggesties of afspraken, kunt u e-mail zenden aan: info@pillox.com 

Verzending wereldwijd

Alle betalingen moeten vooraf worden gedaan. De levering van de goederen zal slechts plaatsvinden na betaling. De verzendkosten zijn land-specifiek en afhankelijk van de grootte en gewicht.

Houdt u er rekening mee dat voor zendingen buiten de Europese Unie (EU) aanvullende douanerechten in rekening kunnen worden gebracht. Gelieve dit van te voren te overleggen met uw lokale douanekantoor.

Maak uw storting binnen een week na bestelling op de volgende rekening en vergeet aub niet uw ordernummer:


Bankgegevens

Bank                  ABN-AMRO BANK (Hoorn)
IBAN                  NL98 ABNA 0568 6115 35
BIC                    ABNANL2A

Over Pillox

Het merk Pillox bestaat in een omgeving waar liefde, kunst en het ontdekken elkaar ontmoeten. Het assortiment is niet exotisch genoeg om gerekend te worden tot de categorie “volwassen” sexproducten, maar is wel te sexy om te beschouwen als gemiddeld. De liefdes-stijl producten van Pillox zijn niet eerder gezien in de wereld van sex & erotiek en brengen een eigen dynamiek met zich mee. Het doel is partners de best mogelijke liefdeservaring te laten beleven, samen en individueel.

Nu & Toekomst

De producten transformeren gewone slaapkamers tot een creatief sex landschap. Het gebruik van Pillox vormen met verschillende hoeken, vormen, rondingen, kleuren en afmetingen werkt geweldig stimulerend! Pilloxvormen helpen mensen ongeacht lengte en gewicht, met rugklachten of andere medische condities om op comfortabele manier dichter tot en bij elkaar te komen voor ontspanning, intimiteit en/of sex. Nu en in de toekomst zullen meer producten met het label Pillox verschijnen.

Over SixtyNine bv

SixtyNine bv is licentiehouder voor de productie en verkoop van Pillox producten, een liefdesstijl merk. SixtyNine bv beschouwd zichzelf als meer dan leverancier van producten welke helpen bij de sexuele beleving tussen partners voor het individu. In de nabije toekomst zullen aparte sites worden ontwikkeld met producten voor orthopedisch gebruik speciaal voor minder validen. Ook zal een site worden ontwikkeld met meubilair speciaal voor gaming en ontspanning.


Creëer je eigen liefdesstijl!